-->

Yeni Android İnternet Tarayıcısı!

mozilla yeni tarayıcı

Sevilen internet tarayıcısı Mozilla, Android için yeni bir internet tarayıcısı duyurdu. İşte Mozilla’nın Android platformu için duyurduğu yeni internet tarayıcısının detayları.

Kullanıcıların severek kullandığı internet tarayıcılarının başında gelen Mozilla, Android kullanıcılarını sevindirecek yeni internet tarayıcısını duyurdu.

Şimdilik Android işletim sistemi kullanıcılarının Firefox Test Pilot programına katılarak indirip deneyebilecekleri Firefox’un yeni internet tarayıcısının adı Reference Browser olarak açıklandı. Android kullanıcıları Mozilla’nın yeni internet tarayıcısı olan Mozilla Reference Browser’ı Firefox Test Pilot programına dahil olarak ücretsiz olarak indirip deneyebilecekler.

Android 5 sürümü ve üstü Android işletim sistemi kullanan cihazlarda denenebilecek olan Mozilla Reference Browser, bir tarayıcının yanında farklı platformlar için farklı tarayıcıların geliştirilebildiği bir koleksiyon olarak da görülebilir. 

Mozilla Reference Browser İndir

Android için mozilla son sürüm indirme, ve nasıl indirilir kısaca bahsedelim.
Android 5 sürümü ve üstü Android cihazlarına yüklenebilen Mozilla Reference Browser’ı yüklemek için öncelikle bu linke tıklayarak Google grubuna üye olmanız gerekiyor.

Son olarak bu linke tıklayıp Mozilla’nın test programına dahil olarak Mozilla Reference Browser’ı cihazınıza indirebileceksiniz.

0 Yorum "Yeni Android İnternet Tarayıcısı!"

Yorum Gönder

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam