-->

Samsung’un Devasa Tableti Galaxy View 2 !

Samsung’un Devasa Tableti Galaxy View 2

Tablet pazarına yeniden geri dönme kararı alan Samsung’un devasa tablet modeli Galaxy View 2 ortaya çıktı. İşte Samsung’un yeni tabletinin özellikleri.

Akıllı telefon pazarında sürdürdüğü liderliği tablet pazarında da sürdüremeyip Apple’a kaptıran Samsung, tablet pazarına yeniden geri dönüş yapıyor. Samsung’un bir süredir üzerinde çalıştığı yeni tablet modeli Galaxy View 2 ortaya çıktı.

18.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan devasa tablet modeliyle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan Samsung’un yeni tablet modelinde Amerika’nın öncü GSM operatörlerinde birisi olan AT&T ile iş birliği yaptığı ortaya çıkmıştı. Samsung’un AT&T ile iş birliği yapmasıyla birlikte Samsung’un devasa tablet modelinin sınırlı bir bölgede satışa sunulabileceği ortaya çıktı.

Galaxy View 2’nin Ekranı Ve Özellikleri!

Samsung’un devasa ekrana sahip Galaxy View 2 modeli Samsung’un Galaxy A8 2018 ve Galaxy A8 Plus 2018 modellerine de güç veren Exynos 7885 işlemciden güç alacak. 14 nm fabrikasyon sürecine sahip olan Samsung’un Exynos 7885 işlemcisi sekiz çekirdeğe sahip.
Galaxy View 2
2.2 GHz hızında çalışan iki adet Cortex A73 ve 1.6 GHz hızında çalışan altı adet Cortex A53 çekirdekten oluşan işlemcinin grafik gücünü ise Mali-G71 MP2 sağlayacak.

Depolama alanının henüz bilinmediği Samsung Galaxy View 2 tableti, 3 GB RAM kapasitesine sahip olacak. Testlerde Android 8.1 Oreo sürümüyle birlikte görüntülenen Galaxy View 2’nin Android Pie işletim sistemiyle kutusundan çıkması bekleniyor.

Şubat ayının başlarında tanıtılması beklenen Galaxy View 2’nin fiyatı ise henüz belli değil.

1 Yorum "Samsung’un Devasa Tableti Galaxy View 2 !"

  1. Fiyatlarıda alınabilir şekilde olsada vatandaş alsa..iyi olur

    YanıtlaSil

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam