-->

Xiaomi’den Bütçe Dostu Redmi Geliyor!

Çin’in önemli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, uygun fiyat etiketine sahip Redmi amiral gemisi müjdelendi.


Çin’in önemli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, uygun fiyat etiketine sahip Redmi amiral gemisi müjdelendi.

İşte yeni Redmi modeli ve özellikleri.

Xiaomi tarafından Çin’de düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtılan Xiaomi Redmi Note 7 modeli fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak Xiaomi’nin açıklamasına göre Xiaomi Redmi Note 7 modeli sadece bir başlangıç.

Xiaomi’nin 147 dolar fiyat etiketine sahip akıllı telefonu Xiaomi Redmi Note 7 modeli, Xiaomi’nin alt markası haline getirdiği ilk Redmi akıllı telefonu olarak karşımıza çıkıyor. Xiaomi’nin uygun fiyatlı Redmi markası hakkında konuşan Xiaomi CEO’su Lei Jun, Xiaomi’nin uygun fiyatlı akıllı telefonlarını çıkartacağı alt markası olan Redmi markasıyla bütçe dostu bir amiral gemisi çıkartacağının müjdesini verdi.

Ortaya çıkan bilgilere göre 370 dolar fiyat etiketine sahip olacak olan Redmi’nin yeni amiral gemisi gücünü Snapdragon 855 işlemciden alacak. Şimdilik hakkında daha detaylı bilgi bulunmayan Redmi’nin yeni amiral gemisinin Xiaomi Pocophone F1 modeliyle fiyat performans oranı yüksek uygun fiyatlı bir amiral gemisini Redmi markasıyla çıkartmak istiyor. Xiaomi’nin üst seviye özelliklere sahip yeni akıllı telefonunun 1000 dolar yerine 370 dolar fiyat etiketiyle satışa sunacak olması akıllı telefon piyasasındaki tüm dengeleri değiştirebilir.


Xiaomi Redmi Note 7 Özellikleri!

Xiaomi’nin yeni Redmi Note 7 modelinin özelliklerine gelecek olursak, 6.3 inç büyüklüğünde 19 : 5 : 9 Full HD+ çözünürlüğünde bir ekranla birlikte geliyor. Gücünü Snapdragon 660 işlemciden alacak olan Redmi Note 7’nin 3 GB RAM / 4 GB RAM ve 6 GB RAM seçeneklerine sahip sürümleri bulunuyor. 4.000 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak olan Xiaomi Redmi Note 7, kamera tarafında oldukça iddialı özelliklere sahip.

Ana kamera tarafında 48 megapiksel çözünürlüğünde kameraya ek olarak 5 megapiksel ikinci bir kameraya sahip olan Xiaomi Redmi Nore 7’nin ön kamerası ise 13 megapiksel çözünürlüğe sahip. 32 GB ve 64 GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip olan

Xiaomi Redmi Note 7’nin fiyatı 147 dolardan başlıyor.

2 Yorum "Xiaomi’den Bütçe Dostu Redmi Geliyor!"

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam