-->

Yeni Tanıtılan Akıllı Kemer

Bir kemer ne kadar akıllı olabilir diyorsanız, CES 2019’da tanıtılan bu kemeri gördükten sonra fikriniz tamamen değişecektir. CES 2019’da pek çok kullanıcının hayran kalacağı akıllı kemer tanıtıldı.


İşte akıllı kemerin özellikleri.

WELT marka bir şirket tarafından tanıtılan akıllı kemer, sahip olduğu sensörler sayesinde kullanıcıya sağlıklı bir yaşam sunuyor. Kullanıcıların metabolizmaları hakkında ihtiyaç duyabilecekleri tüm bilgileri sağlayan WELT akıllı kemer, günümüzde pek çok kişinin takma ihtiyacı gütmediği akıllı saatlerin teknolojisine sahip.


Kullanıcının bel ölçüsü analiz edip kullanıcının kilo alıp almadığını ya da bir şeyler yiyip yemediğini ölçümleyebilen akıllı kemer ayrıca size tavsiyelerde de bulunuyor. Akıllı kemer kullanıcılara ayrıca oturdukları sürelerin bilgisini de sunuyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre diledikleri programlara ayak uydurabilen akıllı kemer ile kilo almakta mümkün. İki yıl önce bir Kickstarter projesi olarak karşımıza çıkan WELT, kısa bir süre içerisinde tüm dünyada satışa çıkıyor.

1 Yorum "Yeni Tanıtılan Akıllı Kemer"

  1. Yani biraz daha özellik eklemeleri gerek yoksa kilo aldığımızı biz kemerin deliğinden anlıyoruz :)

    YanıtlaSil

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam